CUM RETURNEZ ?

In cazul in care produsul comandat nu corespunde cerintelor dumneavoastra sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. In acest sens, va rugam sa ne contactati imediat prin telefon, prin formularul de mai jos sau email pentru stabilirea detaliilor. Nu rambursam contravaloarea produselor expediate retur fara o informare prealabila in scris din partea clientului (in virtutea Ordonantei nr.34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta). Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la data cererii efectuate in scris de catre consumator (mai putin costul de transport).

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalaj si imagine de prezentare originale) si nu prezinta semne de uzura sau folosinta. Nu rambursam contravaloarea produselor utilizate si care nu se pot revinde din motive de igiena. Alegerea marimii potrivite a costumelor cade in incidenta clientului functie de variantele disponibile la fiecare produs.

Costul de transport retur cade in incidenta cumparatorului. Nu livram si nu primim colete prin Posta Romana. Contravaloarea produselor (fara costul transportului) se ramburseaza doar dupa primirea produselor retur, prin transfer bancar intr-un cont bancar  in termen de 14 zile calendaristice.

Adresa de retur este: strada Pupitrului, nr 8A, sector 3 București.

Va reamintim ca va stam la dispozitie si puteti oricand solicita telefonic sau in scris informatii suplimentare despre produse pentru a evita situatiile de retur (masuri, dimensiuni, tipuri si compozitie materiale, accesorii, culori, producator, etc).

Fotografiile prezentate pe site au titlu informativ, PARTYMAX.RO nu răspunde de schimbările pe care furnizorul le poate face pentru ambalaj și prezentarea produsului. PARTYMAX.RO nu răspunde juridic pentru informațiile pe care furnizorul i le oferă spre a fi afișate.

Consumatorul nu poate denunta unilateral (anula/returna) o comanda de furnizare a unor produse executate la comanda dupa specificatiile clientului sau a unor produse distinct personalizate. In aceste cazuri, orice modificare ulterioara confirmarii comenzii, se va estima si taxa suplimentar in functie de complexitatea modificarii.


    Prin trimiterea acestui formular accept politica de retur si politica de confidentialitate site.