Masca animale carnaval -tigru cu sunet Expand

Masca animale carnaval -tigru cu sunet

EM159

Nou


Masca animale carnaval -tigru cu sunet este pentru copiii care au de interpretat un rol de tigru la serbarea scolara sau participa la un carnaval ,petrecere costumata.Pe nas au un dispozitiv pe care daca il apasati va scoate un sunet de tigru.

Acest accesoriu carnaval va este recomandat pentru a participa la un carnaval, petrecere tematica, petrecere Halloween, petrecere costumata, serbare scolara.

Pentru a va completa costumatia dorita, pentru o imagine cat mai reala a personajului ales la un carnaval, petrecere tematica, petrecere Halloween, petrecere costumata, serbare scolara, va recomandam acest accesoriu carnaval.

45,00 lei


Contact rapid pentru comenzi si informatii: 0726450653

Pentru comenzi mai mari de 300 lei transportul este gratuit cu mentiunea ca locatia d-voastra sa fie centru Fan Courier. Mai multe detalii aici

Adauga 300,00 lei pentru a avea livrare gratuita!

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Masca animale carnaval -tigru cu sunet

Masca animale carnaval -tigru cu sunet

Inchide

Acest site utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si îmbunatati experienta de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice. Prin continuarea navigarii confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie. Afla mai multe aici