Mascota carnaval Vulpe Expand

Mascota carnaval Vulpe

Nou


Mascota carnaval Vulpe contine combinezon cu acoperitoare pantofi, acoperitoare maini, coada, piesa pentru cap tip mascota.

Pentru a onora o invitatie la un carnaval, la o petrecere tematica, o petrecere costumata, o serbare scolara, petrecere Halloween, va recomandam acest Mascota carnaval Vulpe.

Pentru o aparitie deosebita la un carnaval, petrecere tematica, petrecere costumata, serbare scolara, petrecere Halloween, va oferim acest Mascota carnaval Vulpe.

Daca aveti nelamuriri sau daca doriti mai multe informatii despre Mascota carnaval Vulpe sau alte costume si accesorii potrivite pentru un carnaval, petrecere costumata, petrecere tematica, serbare scolara, petrecere Halloween ,va rugam sa ne contactati.

300,00 lei


Contact rapid pentru comenzi si informatii: 0726450653

Pentru comenzi mai mari de 300 lei transportul este gratuit cu mentiunea ca locatia d-voastra sa fie centru Fan Courier. Mai multe detalii aici

Adauga 300,00 lei pentru a avea livrare gratuita!

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Mascota carnaval Vulpe

Mascota carnaval Vulpe

Inchide

Acest site utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si îmbunatati experienta de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice. Prin continuarea navigarii confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie. Afla mai multe aici